Nové a vylepšené kurzy Raketového Copywritingu

Posledné voľné miesta na letné počítačové tábory pre deti od 6 do 18 rokov 2014

kategória: akcia pridané: 6. augusta 2014

Táto stránka je informatívna, pretože akcia je vypredaná, alebo novinka alebo článok už nie je aktuálny.
Platnosť ponuky bola do 01.09.2014.

Vážení zákazníci,

tak ako každý rok, tak aj cez letné prázdniny 2014 sme pripravili pre mládež a najmenších denné letné počítačové tábory.

Denné počítačové tábory sa konajú v našej pobočke v Bratislave denne (pondelok až piatok) vždy od 8:00 do 15:30 hod. V cene tábora je zabezpečený obed, cez obedňajšiu prestávku, priamo v reštauračnom zariadení v budove. Ďalej je v cene tábora zahrnuté celodenné občerstvenie (čaj, minerálka, olovrant a desiata v podobe croissantov), tlač rôznych poznámok, ZDARMA 8GB USB kľúč a záverečný diplom.

 

Ponuka táborov na rok 2014:

 

Tábor – malý webdizajnér

V tomto tábore sa hravou formou naučíš vytvárať jednoduché webstránky. Môžeš si urobiť vlastnú webstránku o hudbe, obľúbenej knižke, počítačovej hre alebo o čom len chceš. Sám si ju aktualizuj, spravuj knihu návštev, pridávaj ankety, obrázky, fotky a spolu s ďalšími kamarátmi na tábore si vymieňajte odkazy. Tábor je určený pre tých najmenších, preto nie sú potrebné žiadne vedomosti ani skúsenosti z oblasti webdizajnu.

Viac informácií o tábore…

 

Tábor – grafik a fotograf (Adobe Photoshop)

V tomto počítačovom tábore prenikneš do tajov digitálnej fotografie a počítačovej grafiky. Naučíš sa správne používať digitálny fotoaparát, nastavovať rôzne jeho parametre a po nafotení super fotiek sa pustíš do ich spracovania v profesionálnom grafickom editore Adobe Photoshop. Naučíš sa používať jeho rôzne nástroje na úpravu a retušovanie fotografií, budeš vedieť vytvárať vlastnú grafiku, kresliť návrhy webstránok, vizitiek, plagátov … Na svojej najbližšej oslave narodenín budeš mať také pozvánky, aké ešte nikto nikdy nevidel. Na tábore bude k dispozícii aj profesionálna digitálna zrkadlovka NIKON s dvoma objektívmi a farebná tlačiareň pre tlač tvojich výtvorov.

Viac informácií o tábore

 

Tábor – programátor a dizajnér webstránok

V tomto tábore sa hravou formou naučíš vytvárať jednoduché webové stránky, spoznáš technológiu a princíp fungovania internetových stránok, naučíš sa pracovať s HTML a CSS jazykom, pracovať s programami, ktoré ti umožnia jednoduchú tvorbu vlastných webových stránok. Budeš pracovať s grafickým editorom a vytvárať si sám jednoduchú grafiku pre tvoje nové stránky. Po absolvovaní tábora budeš schopný vytvoriť si sám webovú stránku pre seba alebo pre svojich kamarátov a známych.

Viac informácií o tábore

 

Tábor – malý programátor

V tomto počítačovom tábore sa naučíš vytvárať programy pre operačný systém Windows. Prenikneš do tajov programovacích nástrojov, naučíš sa správne vytvárať programy, používať pri tom profesionálne nástroje. Oboznámiš sa so základnými princípmi tvorby aplikácií, naprogramuješ niekoľko vlastných programov a jednoduchých hier.

Viac informácií o tábore

 

 

Potrebujte pomôcť, poradiť pri výbere vhodného tábora alebo termínu ???
Kontaktujte nás na telefónnych číslach: 0911 233 369 alebo emailom na tabor@itlearning.sk

 

 


Aktuálna akcia na IT kurzy a počítačové a marketingové kurzy v Bratislave