Nové a vylepšené kurzy Raketového Copywritingu

Naštartujte kariéru APPLE iOS programátora u nás – kurzy programovanie mobilných aplikácií už v ponuke

kategória: novinka pridané: 22. marca 2013

Chcete vedieť programovať aplikácie alebo hry pre platformu iOS ?

Vážení zákazníci,pripravili sme pre Vás sériu kurzov zameraných na programovanie a tvorbu aplikácí pre iPHONE, iPAD a iPOD TOUCH.

Kurzy sú určené pre začínajúcich programátorov, vývojárov, alebo pre záujemcov, ktorých sa chcú začať profesionálne venovať vývoju a tvorbe aplikácií práve pre túto populárnu platformu. Kurz je určený pre úplných začiatočníkov v tejto oblasti, to znamená že sa neočakávajú žiadne znalosti ani vedomosti z oblasti objektového programovania v ale od účastníka sa očakávajú znalosti operačného systému OS X, keďže aplikácie pre iPhone a iPad sa programujú výhradne z počítačov výhradne z počítačov od firmy Apple. Výhodou je aj znalosť akéhokoľvek programovacieho jazyka na úrovni začiatočníka.

Čo sa naučíte ?

Účastníci sa oboznámia s vývojovým nástrojom Xcode a naučia sa programovať vlastné aplikácie či jednoduché hry. Na tomto kurze sa taktiež dozvedia možnosti spúšťania aplikácie na vlastnom iZariadení a taktiež možnosti ukladnia aplikácie do AppStoru a možnosti predaja.

Prečo programovať aplikácie pre iOS:

iOS (predtým iPhone OS) je označenie pre operačný systém od firmy Apple Inc., ktorý je určený pre mobilné zariadenia tejto spoločnosti: mobilný telefón iPhone, hudobný prehrávač iPod Touch a tablet iPad. Ku sepmtembru 2012 bolo v AppStore viav než 700 000 aplikácií, ktoré boli stiahnuté viac než 30 miliárd krát. V prvej polovici roku 2012 bolo doposiaľ aktivovaných spolu viac než 410 miliónov zariadení práve s týmto OS. Nie je žiadnym tajomstvom, že majitelia práve takýchto zariadení od firmy Apple nemajú problém s nákupom aplikácií čo dáva vývojárom veľký priestor a šance pri ponúkaní a predaji aplikácií cez oficiálny AppStore.

Kto bude kurz prednášať:

Kurz programovanie pre aplikácií pre iOS I. prednáša pán Peter Druska – pedagóg, vývojár a dlhoročný programátor s bohatou praxou, pre túto platformu, autor množstva aplikácií a autor e-knihy programovamia pre túto platformu.

Naštartujte svoju kariéru iProgramátora práve týmto kurzom, aby sme za prvý milión stiahnutí práve Vašej aplikácie boli právom hrdý.

Ponuka kurzov:

termíny kurzov nájdete pri každom kurze samostatne

Apple kurzy – Mac OSx, iOS dĺžka kurzu cena kurzu
Počítačový kurz Programovanie pre iOS I. - tvorba aplikácií pre iPhone a iPad Programovanie pre iOS I. – tvorba aplikácií pre iPhone a iPad
obtiažnosť:
2 dni 180,00 €
Počítačový kurz Programovanie pre iOS II. pre pokročilých - tvorba aplikácií pre iPhone a iPad Programovanie pre iOS II. pre pokročilých – tvorba aplikácií pre iPhone a iPad
obtiažnosť:
2 dni 180,00 €

 


Aktuálna akcia na IT kurzy a počítačové a marketingové kurzy v Bratislave