Podrobné informácie
Podrobné informácie o termíne kurzu
Moderná a kreatívna grafika bez Photoshopu pre začiatočníkov
Canva, vytvárajte špičkovú grafiku sami

Tento termín je garantovaný, takže sa môžete spoľahnúť, že sa otvorí.
Kalendár
Kurz začína dňa: 13.05.2024
Dĺžka kurzu : 2 dni
Termín začína o: 16 dní
Forma: večerný kurz od 16:00 do 20:00
Miesto: Bratislava, Kominárska 2
Lastminute zľava
Toto je lastminute termín
Cena tohto termínu: 153,42 € bez DPH
Zľava: 5%
Objednaním tohto termínu ušetríte 8,08 €!

Ďalšie zaujímavé podrobnosti o termíne

Záujem
Za posledný týždeň sa o tento kurz a jeho termíny zaujímalo 95 ľudí.
Termín kurzu
Kurz sa začína v pondelok 13.05.2024 a končí v utorok 14.05.2024 a koná sa každý deň od 16:00 do 20:00. Tento termín sa začína o 16 dní a keď ho premeškáte, ďalší večerný kurz sa bude konať o 37 dní, teda dňa 03.06.2024. Najbližší ďalší termín Vám vieme ponúknuť ako denný kurz, ktorý začína dňa 20.05.2024, teda o 23 dní.
Kto bude lektorom tohto kurzu?
Na tento termín kurzu je priradený náš lektor Mgr. Ing. Ján Tóth. U nás má tento lektor odprednášaných chvályhodných 1110 kurzov a v hodnoteniach dosiahol 98,75% spokojnosť. Vyštudoval FEI STU a FM UK. Začínal ako vedúci IT vo vydavateľstve. Popri práci manažéra v obchode a marketingu domácich i nadnárodných firiem krátko učil na VŠE, prednášal ako hosť na školách a konferenciách. Je špičkový pedagóg s obrovskou ochotou vysvetľovať. Je doma v MS Office, pracuje tiež s Photoshopom, s Canvou, navrhuje a spravuje stránky vo WordPresse, vyzná sa v marketingových nástrojoch, píše články.
Miesto konania
Tento termín kurzu sa bude konať v našich počítačových učebniach v Bratislave na Kominárskej ulici, čo je kúsok od Račianskeho mýta. Pozrite si stránku pobočky Bratislava, kde nájdete mapku, informácie o dostupnosti MHD a o parkovaní.
Termín
Tento termín kurzu je skupinový a je garantovaný čo znamená, že máme prihlásených aspoň dvoch účastníkov. Kurz budeme určite realizovať.
Lastminute termín
Skvelé, objavili ste termín vo výraznej zľave! Tento termín je zlacnený o 5%. Zľava sa ale môže znížiť, takže ak máte o termín záujem, neváhajte s objednávkou, aby ste zľavu nepremeškali!
Nákupný košík
Tento kurz sa bude realizovať ako skupinový a prihlasovanie je zatiaľ otvorené, zostávajú voľné miesta.
Občerstvenie
Počas prestávok máte v cene kurzu kávu, čaj, vodu, čajové pečivo a croissanty. Počas dňa je vám k dispozícii aj automat na čerstvé bagety, sladkosti alebo sladené nápoje a džúsy. Možností na obed je v našom okolí viac, informácie o možnostiach stravovania nájdete sekcii Kontakt / Stravovanie a obedy ku kurzom, kde sme pre Vás vybrali 12 reštaurácií.
Počítačová učebňa
Tento termín kurzu je naplánovaný do našej počítačovej učebne číslo 526.
Priestranná učebňa pre 11 účastníkov s pracoviskom pre lektora, ktorá sa nachádza v našich priestoroch na 5. poschodí. Moderné a rýchle počítače či veľké monitory zabezpečujú komfort pri výuke. V učebni sa nachádza tabuľa na poznámky pre lektora a moderný projektor a vysokou svietivosťou. Samozrejmosťou je klimatizácia pre vaše pohodlie počas horúcich dní kedy sa tiež školí. Všetky študijné materiály a písacie potreby sú pre Vás pripravené, preto si na kurz nemusíte nič priniesť, stačí iba Vaša prítomnosť a chuť získať nové vedomosti.
Pozrite si, kde sa budete učiť: Virtuálna prehliadka učebne:
Garancia spokojnosti
Garancia spokojnosti a opakovanie termínu: Ak nebudete s kurzom spokojný, vrátime Vám peniaze. Taktiež nezabúdajte, že kurz môžete bezplatne opakovať. Áno, môžete prísť bezplatne na iný termín znova. Prečítajte si podmienky bezplatného opakovania kurzu.
Aktuálna akcia na IT kurzy a počítačové a marketingové kurzy v Bratislave