Podrobné informácie
Podrobné informácie o termíne kurzu
Raketový Copywriting I.
dokonalé texty na webe, v reklame a v marketingu, stratégia písania

Tento termín je otvorený, neváhajte, kľudne sa prihláste ako prvý!
Kalendár
Kurz začína dňa: 12.08.2024
Dĺžka kurzu : 1 deň
Termín začína o: 107 dní
Forma: denný kurz od 09:00 do 15:00
Miesto: živý online kurz

Ďalšie zaujímavé podrobnosti o termíne

Záujem
Za posledný týždeň sa o tento kurz a jeho termíny zaujímalo 31 ľudí.
Poznámka
Tento termín má dôležitú poznámku:
Online skupinový živý kurz - tento termín budeme realizovať online, ako živý kurz, to znamená, že nemusíte nikam fyzicky chodiť. Učivo v kurze vás naučíme do vašej pracovne, obývačky alebo firmy. Realizovať sa bude v malej skupine v našej virtuálnej učebni, kde naživo uvidíte a budete počuť lektora, uvidíte jeho prezentáciu a on taktiež uvidí vašu prácu a pracovnú plochu. Pri výuke môžete aj vy používať mikrofón a kameru. Pripojenie je jednoduché a nebudete pre výuku potrebovať žiadny špeciálny software, postačí internetový prehliadač.
Termín kurzu
Kurz sa bude konať v pondelok 12.08.2024 od 09:00 do 15:00. Tento termín sa začína o 107 dní a keď ho premeškáte, ďalší denný kurz sa bude konať o 149 dní, teda dňa 23.09.2024. Najbližší ďalší termín Vám vieme ponúknuť ako víkendový kurz, ktorý začína dňa 17.08.2024, teda o 112 dní.
Kto bude lektorom tohto kurzu?
Momentálne ešte nevieme, kto bude na tomto termíne lektor, ale lektorov, ktorí zvyknú tento kurz prednášať si môžete pozrieť v detaile kurzu.
Miesto konania
Tento termín kurzu sa bude konať v počítačových učebniach živý online kurz.
Nákupný košík
Tento kurz sa bude realizovať ako skupinový a prihlasovanie je zatiaľ otvorené, zostávajú voľné miesta.
Občerstvenie
Počas prestávok máte v cene kurzu kávu, čaj, vodu, čajové pečivo a croissanty. Počas dňa je vám k dispozícii aj automat na čerstvé bagety, sladkosti alebo sladené nápoje a džúsy. Možností na obed je v našom okolí viac, informácie o možnostiach stravovania nájdete sekcii Kontakt / Stravovanie a obedy ku kurzom, kde sme pre Vás vybrali 12 reštaurácií.
Počítačová učebňa
Kurz sa bude prenášať v našej virtuálnej učebni ako online živý skupinový kurz. Pre absolvovanie kurzu budete potrebovať internetové pripojenie a minimálne mikrofón, ideálna je ak kamera aby vás lektor videl - ale nie je podmienka. Každopádne vy uvidíte lektora, jeho prezentáciu a lektor uvidí vašu prácu a pracovnú plochu aby vás mohol viesť a usmerňovať pri praktických zadaniach a príkladoch. Pripojenie do virtuálnej učebne je jednoduché a nebudete pre výuku potrebovať žiadny špeciálny software, postačí internetový prehliadač. Pripojenie a technické detaily s vami pred kurzom prekonzultuje a pomôže vám náš pracovník. Všetky študijné materiály a písacie potreby sú pre Vás pripravené, preto si na kurz nemusíte nič priniesť, stačí iba Vaša prítomnosť a chuť získať nové vedomosti.
Pozrite si, kde sa budete učiť:
Garancia spokojnosti
Garancia spokojnosti a opakovanie termínu: Ak nebudete s kurzom spokojný, vrátime Vám peniaze. Taktiež nezabúdajte, že kurz môžete bezplatne opakovať. Áno, môžete prísť bezplatne na iný termín znova. Prečítajte si podmienky bezplatného opakovania kurzu.
Aktuálna akcia na IT kurzy a počítačové a marketingové kurzy v Bratislave