Firemné kurzy a školenia u vás vo vašej firme

Testovanie IT zručností v Bory Mall

kategória: novinka pridané: 16. februára 2017

Termín veľtrhu práce Profesia Days 2017 sa nám nezadržateľne blíži. Náš najväčší veľtrh práce na Slovensku a naša najväčšia mimo firemná aktivita na rok 2017 začína 1. a 2. marca 2017. Náš fantastický program a predaj kurzov so 60% zľavou musí však ešte pár dní počkať.

Testovanie IT zručností priamo v Bory Mall 2 víkendy po sebe

calendar-icon

18. a 19. marec 2017
25. a 26. marec 2017

od 11:00 do 18:00 hod.
v Bory Mall Bratislava

Spolu so spoločnosťou Profesia budeme mať stánok priamo v nákupnom centre Bory Mall v Bratislave. Budeme testovať IT znalosti a zručnosti – samozrejme bezplatne. Príďte nás pozrieť, otestovať svoje schopnosti v našich krátkych online testoch a môžete sa s našimi lektormi porozprávať na tému IT vzdelávania.

Tešíme sa na Vás.

Všetko o Profesia days 2017 v Bory Mall

Príďte cez víkend do svojho obľúbeného nákupného centra Bory Mall. Spolu s generálnym partnerom veľtrhu – spoločnosťou Volkswagen a ďalšími partnermi sme pre vás pripravili štyri dni nabité rôznymi aktivitami. Účastníkov, ktorí dva posledné februárové víkendy navštívia Bory Mall, čaká testovanie z anglického jazyka a digitálnych zručností, množstvo rád, ako uspieť na pracovnom pohovore, konzultácie vhodného výberu stredných škôl pre študentov deviateho ročníka, zábava vo fotobúdke, detský kútik a všetky informácie o blížiacich sa Profesia days 2017. Príďte otestovať svoj potenciál na Víkend príležitostí v Bory Mall Bratislava.

Aktuálna akcia na IT kurzy a počítačové a marketingové kurzy v Bratislave