Nové a vylepšené kurzy Raketového Copywritingu

Nový praktrický SEO kurz s podnázvom Neplaťte za SEO služby externým agentúram :)

kategória: novinka pridané: 30. novembra 2015

Táto stránka je informatívna, pretože akcia je vypredaná, alebo novinka alebo článok už nie je aktuálny.
Platnosť ponuky bola do 05.01.2016.

Na tento kurz alebo lepšie povedané praktický Workshop sme od nášho lektora, SEO špičky na Slovensku od Tibora Petáka, čakali skoro rok. A to vzhľadom na jeho pracovnú vyťaženosť, keďže okrem našich kurzov robí SEO optimalizáciu a  pomáha s online marketingom rôznym veľkým, či stredným firmám.

Novinka v našej ponuke a to nie len pre absolvenstov predchádzajúcich kurzov, ale aj pre už znalých v téme.

Minimálna cena, za špičkové SEO konzultácie, analýzu a správne nastavenie online stratégie stojí od 1000€ do 2000€. Cena, za určenie správneho smeru, označenie a výber správnych kľúčových slov je, ale niekedy k nezaplateniu. Rozhodujte sa aj vy správne a pod vedením odborníka spravte spoločne nastavenie SEO vašej stránky, na tej najvyššej úrovni.

Na kurze máte voľnú ruku pri výbere Vášho projektu a voľné témy na diskusiu s odborníkom. Už Vám chýba iba čas a energia pustiť sa do úprav po analýze na našom novom kurze.

Tešíme sa na Vašu účasť ešte tento rok za zvýhodnenú cenu.

Počítačový kurz SEO workshop - optimalizácie pre vyhľadávače III. SEO workshop – optimalizácie pre vyhľadávače III.

stará cena:140,00 €
nová cena: 112,00 €

 

popis kurzu:

Toto školenie vám vynahradí SEO analýzy za minimálne 2000,00 €. Jedinou podmienkou je, že si analýzy musíte urobiť sami, samozrejme pod vedením odborníka. Na tomto workshope sa nebudú preberať žiadne teoretické znalosti, žiadne technické nastavenia webu. Bude to len čistá prax. Pod vedením mentora budete pracovať samostatne na analýze kľúčových slov vlastného webu a navrhnete dokonalý web pre svoju oblasť podnikania. Následne v druhej časti workshopu si spoločne navrhneme presnú stratégiu na dlhodobé získavanie spätných odkazov a ohlasov na sociálnych sieťach. Ukážeme si, ako navrhnúť redakčný plán pre vlastný web a ako ho využiť pre lepšie SEO. Podmienkou účasti je absolvovanie kurzu SEO pre pokročilých, ideálne ale celého balíka SEO kurzov.

 


Aktuálna akcia na IT kurzy a počítačové a marketingové kurzy v Bratislave