Firemné kurzy a školenia u vás vo vašej firme

Oslávte s nami 25 výročie Photoshopu s výraznými zľavami

kategória: zlava pridané: 22. apríla 2015

Vedeli ste, že 19.2.1990, teda presne pred 25-timi rokmi ste si mohli kúpiť úplne prvú verziu programu Adobe Photoshop? Bola to verzia 1.0 a dnes, po 25tich rokoch je to bezkonkurenčne najlepší a najpoužívanejší program na prácu s rastrovou grafikou. Používajú ho fotografi, webdesignéri, amatérski ale aj profesionálni grafici po celom svete. Na svedomí ho majú bratia Thomas a John a prvá verzia bola určená pre počítače Apple. Na tú dobu ponúkal množstvo efektov, filtrov a iných nástrojov, ktoré poznáme aj v najnovších verziách a využívajú sa dodnes.

Začalo sa to celé, ale o pár rokov skôr, teda v 1988 prevzala Photoshop (pôvodne pomenovaný ako Display) spoločnosť Adobe, ktorá v roku 1990 vydala a úprimne, postavila na ňom celý svoj biznis a úspechy. Do roku 1992 bol Adobe Photoshop výhradne učený pre Macintosh od spoločnosti Apple a až roku 1992 sa uvoľnila prvá verzia pre Windows. Od tej doby sa Adobe Photoshop vyvíja paralelne na oba operačné systémy.

Zaujímavosti z oblasti Adobe Photoshop vs. naše kurzy

  • služobne najstarší lektor začal pracovať s Photoshopom vo verzii 6
  • Adobe Photoshop je našim 4. najotváranejším a zo strany účastníkov aj najobľúbenejším kurzom
  • naša spoločnosť za svoju históriu nakúpila 4rôzne verzie tohto produktu
  • aktuálne školíme vo verziách CS6 na PC aj Mac
  • za posledné roky sa na kurzoch Photoshop vystriedalo 1156 osôb
  • od roku 2007 školili u nás Photoshop iba 3ja lektori, z toho jeden školí dodnes a má odškolených 120 kurzov na tému Adobe Photosohop
  • aktuálne máme v ponuke 4 kurzy zamerané na Adobe Photoshop

Aktuálna akcia na IT kurzy a počítačové a marketingové kurzy v Bratislave