Nové a vylepšené kurzy Raketového Copywritingu

Vlastná webstránka za 3 dni s 30% zľavou

kategória: zlava pridané: 15. apríla 2015

Táto stránka je informatívna, pretože akcia je vypredaná, alebo novinka alebo článok už nie je aktuálny.
Platnosť ponuky bola do 06.05.2015.

Chceli by ste vlastnú stránku, ktorú by ste si sami chceli spravovať, dopĺňať aktuálne informácie, pridávať obrázky, videá a články ?

Takýto web Vás môže stáť buď stovky eur alebo budete musieť mesačne platiť za jeho správu. Kurz „Vyrábame webstránku a blog bez programovania I.“ je určený pre všetkých začiatočníkov v tejto oblasti, ktorí by chceli vedieť vytvárať sami webstránky a sami si ich spravovať, a to všetko bez toho, aby museli vedieť programovať, poznať webové jazyky ako HTML, CSS, JavaScript, PHP a podobné. Perfektná stránka do pár minút. V čom je háčik ? Prečo potom tisíce ľudí programuje a prečo vôbec aj my vyučujeme stovky ľudí na HTML kurzy ?

 

Jeden s našich najúspešnejších kurzov roku 2014

Pripravili sme pre Vás kurz, ktorý je kurzom iba z časti, pretože jeho zámerom nie je teória a prax z oblasti HTML, CSS a programovania, ale hotový výsledok. Kurz je reakciou na Vaše podnety, kedy sa často nechcete (zbytočne?!) učiť a študovať programovacie a značkovacie jazyky HTML, CSS a iné, ale chcete jednoduchý web.

 

Čo vlastne kurzom získam ?

Kurz Vyrábame webstránku a blog bez programovania I. – pre začiatočníkov je založený na WordPresse, čo je celosvetovo najpoužívanejší redakčný systém na svete. Jednoducho povedané už len tým, že ho stiahnete, už máte web stránku hotovú. Potom už je to iba o Vás a vašich úpravách ako sú texty, obrázky, menu, články a samozrejme aj grafická téma webstánky. Na kurze sa prvý deň berie doobeda teória, inštalovanie, nastavenie WordPressu a potom už je to iba o praxi. Získate teoretické ale hlavne praktické skúsenosti s WordPressom ako systémom cez ktorý budeme web stránku tvoriť a skúsenosti s kopírovaním web stránky na server, nastavením webhostingu, informácie o doménach a vôbec všetko, čo budete potrebovať k tomu aby ste si sami vytvorili a ďalej úspešne administrovali vlastnú web stránku.

Ľudia tento kurz milujú pretože sami neveria, že za 3 dni sa niečo veľké naučia, ako neprogramátori si za 3 dni spravia 3 hotové webstránky a stihnú si pripraviť aj tú svoju.

 

Viac informácii o tomto kurze:

Počítačový kurz Vyrábame web stránku a blog bez programovania I. – pre začiatočníkov Vyrábame webstránku a blog bez programovania I. – pre začiatočníkov
obtiažnosť: začiatočník
3 dni

Ak kvôli jednej stránke nechcem byť programátorom …

… to je pravidlo tohto praktického kurzu, kde sa naučíte pracovať v jednom z najpoužívanejších redakčných systémov WordPress. Za 3 dni, teda dobu čo kurz trvá sa naučíte a vytvoríte hotovú webstránku. Budete mať samozrejme vedomosti na tvorbu takýchto jednoduchých stránok v budúcnosti.

HTML, CSS a iné technológie

Ak sa ale chcete predsalen venovať tvorbe webstránok profesionálne, chcete rozumieť pozadiu webstránok, rozumieť jazykom HTML, CSS a iným, odporúčame Vám obľúbený kurz balík Tvorba webstránok I. – HTML, CSS základy + JavaScript, PHP začiatočník a CSS mierne pokročilý.

 

Počítačový kurz Vyrábame webstránku a blog bez programovania I. – pre začiatočníkov Vyrábame webstránku a blog bez programovania I. – pre začiatočníkov

Denný termín: 01.-03.06.2015 (od 09:00 do 15:00 hod.)

Pôvodná cena kurzu : 149,00 € bez DPH

Zvýhodnená cena: 104,50 € bez DPH

Poskytnutá zľava vo výške -30%

Viac informácií o kurze nájedete na: Vyrábame webstránku a blog bez programovania I. – pre začiatočníkov

 


Aktuálna akcia na IT kurzy a počítačové a marketingové kurzy v Bratislave