Nové a vylepšené kurzy Raketového Copywritingu

Nové, prehľadnejšie všeobecné informácie o školiacom stredisku

kategória: novinka pridané: 5. apríla 2013

Vážení zákazníci,

prerobili sme pre Vás sekciu informácií a doplnili sme množstvo textov a odpovedí na Vaše často kladené otázky. Žiadne informácie pred Vami nechceme skrývať – práve naopak chceme Vám viac priblížiť naše vzdelávacie stredisko, ktoré je na Slovensku počtom počítačových učební, množstvom lektorov a počtom vzdelávaných účastníkov jedno z najväčších. Kladieme veľký dôraz na kvalitu lektorov a prostredia a aj preto sme pre Vás pripravili fotografie z našich počítačových učební.

Veríme, že aj tieto informácie Vám pomôžu dobre si vybrať tú správnu vzdelávaciu agentúru pre Vás.

Vybrané fotografie z našich učební v Bratislave:

Všetky nami organizované počítačové kurzy a školenia prebiehajú v moderných počítačových učebniach, ktoré pozostávajú z tej najmodernejšej techniky. Vzdelávame už piaty rok, našou hlavnou prioritou je kvalita, a tak sa nemusíte obávať, že budete potrebovať vlastný notebook, alebo bude počítačová učebňa zariadená z notebookov, kde bude projektor položený na stole a lektor ho svojimi pohybmi bude zakrývať.

Našich 6 kompletne zariadených učební, kde sú dataprojektory pevne umiestnené na stropoch a kde má každý účastník svoje pracovisko, počítač, klávesnicu, myš a veľký LCD monitor je Vám plne k dispozícii.

Počítačové kurzy v Bratislave - učebňa 510 Počítačové kurzy v Bratislave - učebňa 510 Počítačové kurzy v Bratislave - učebňa 510 Počítačové kurzy v Bratislave - učebňa 510

Viac fotografií nájdete na našich stránkach: fotografie z našich počítačových učební.

Viac informácií o školiacom stredisku nájdete na: http://www.itlearning.sk/informacie

 


Aktuálna akcia na IT kurzy a počítačové a marketingové kurzy v Bratislave