Nové a vylepšené kurzy Raketového Copywritingu

Nový, vylepšený a aktuálny kurz Internetový marketing

kategória: novinka pridané: 25. novembra 2018

Písal sa rok 2010 a naše kurzy internetového marketingu, alebo ak chcete – online marketing, získali veľkú popularitu, tešili sa veľkej obľube. Odvtedy ich absolvovali dovedna stovky ľudí. Neustály prílev noviniek, rýchlo sa meniaci slovenský internetový trh a trendy v marketingu sa samozrejme odzrkadlili aj na našich kurzoch.

Vieme, že ísť si kúpiť knihu za pár eur je určite lacnejšie ako kurz. No mnohí z vás vkladajú do našich kurzov dôveru v ich absolútnu aktuálnosť. U nás ju naozaj nájdete – preto meníme osnovy na pravidelnej báze a často dopĺňame do prezentácií aktuálne informácie. Čo už nie je zaujímavé alebo neplatí, jednoducho z prezentácií mažeme, aby sme vás nezaťažovali niečím, čo nie je aktuálne.

Je rok 2018 a kurzy marketingu v IT Learningu tak musia aj „vyzerať“. Aj vyzerajú.
Ich autorom je pán Hecht – vychádzajú z jeho každodennej praxe, nie sú len obsahom rôznych kníh ako býva zvykom u konkurencie.

Lektor týchto kurzov, Peter Hecht, je denne v praxi, pretože okrem marketingu v našej spoločnosti pomáha s internetovým marketingom rôznym firmám, vyrába im grafiku a webstránky, pomáha s navrhovaním PPC kampaní, a tiež dozerá na ich správnu realizáciu.

Žiadny „facelift“, ale úplne nový kurz

Učebná osnova kurzu Internet marketing pre začiatočníkov prešla za roky mnohými zmenami. Dnes však obsahuje úplne novú prezentáciu, ktorá reflektuje aj časté problémy a otázky vás – účastníkov týchto kurzov. Na vyše 40 snímkach a v skoro 6-hodinovom výklade (často aj po „záverečnej“) sa dozviete všetko, čo vo svete online reklamy budete potrebovať na štart vedieť.

Inovujeme pre vašu spokojnosť. Znie to ako fráza?
Z pôvodného kurzu ostal iba názov.


Aktuálna akcia na IT kurzy a počítačové a marketingové kurzy v Bratislave