Nové a vylepšené kurzy Raketového Copywritingu

Naozaj viete robiť kampane? Nie, neviete!

kategória: akcia pridané: 12. januára 2018

Náš marketingový špecialista a lektor Peťo Hecht pre Vás z jeho bohatých skúseností pripravil ďalší kurz do série – online marketing. Naša novinka pod názvom Internet marketing III. – návrh, plánovanie, efektívna tvorba a vyhodnotenie špičkových kampaní, je určená pre všetkých online marketérov so základmi online marketingu a ideálne pre účastníkov kurzov Internet marketing I. a Google Analytics. Kurz, ako už z názvu vyplýva, bude orientovaný na profesionálne plánovanie kampaní pre Vašu firmu, či spoločnosť.

“ Keď sa povie marketingová kampaň, 9 z 10-tich marketérov si predstaví akciu, ktorú pridá na web stránku, spustí cenu, pridá zľavu a hotovo. Prípadne sa vymyslí narýchlo nezmyselnosť vo forme nepútavého obrázku a spustí sa banerová reklama bez plánovania a rozumného cielenia. Toto sa opakuje niekoľkokrát do roka a hotovo. „

Ale je toto naozaj kampaň? Priniesla výsledky? Zopakujeme to znova? Nie. Toto nie je kampaň a Vy nechcete patriť medzi tých 9 marketérov, ktorí vlastne ani nie sú marketéri. A ako sa to vlastne robí? Ako sa kampane plánujú?

Naučíme Vás pochopiť naozajstný princíp dlhodobej a krátkodobej online kampane, ktorá musí priniesť výsledok. Vysvetlíme si, čo je to krátkodobá kampaň, ako sa plánuje, nastavuje a čo je to dlhodobá marketingová kampaň. Naučíme Vás plánovať, navrhovať, robiť marketingové plány a spoločne sa ju naučíme merať a vyhodnocovať. Na kurze si prejdeme teóriu multikanálovej kampane a vysvetlíme si jej princípy.

Zopakujeme si kanály online marketingu a na praktickom príklade si ju navrhneme. Ďalšou témou je plánovanie marketingu na celý rok vopred. Povieme si, ako sa plánujú rozpočty a ako sa vyhodnocujú. Taktiež si na kurze rozoberieme možné stratégie a kurz Vám prinesie aj zaručené a inšpiratívne tipy na fungujúce kampane.

V cene kurzu sú pripravené darčeky pre Vás: veľké ročné papierové plánovače A1, malé plánovače a plagáty marketingových kanálov do rozmeru A1.


Aktuálna akcia na IT kurzy a počítačové a marketingové kurzy v Bratislave