Nové a vylepšené kurzy Raketového Copywritingu

Naučíme vás zarábať tým, čo vás baví a byť pánom svojho času s Androidom

kategória: novinka pridané: 19. mája 2017

Dnes už má mobil každý,  máme Appky na behanie, nakupovanie, zatváranie okien …  Čo tak skúsiť naprogramovať vlastnú namieru a potom ju ponúknuť  širokému publiku? Kto už dnes chodí do banky? Firmy bez mobilných aplikácií nemajú budúcnosť. So znalosťou programovania na mobilnej platforme Android sa Vám otvorí  trh a možnosti vášho podnikania sú nekonečné.

Náš komplexný balík Programujeme v Android je výhodný nielen cenovo. Možno si poviete, že už nie ste začiatočník a budete chcieť rovno programovať aplikácie pre Android II. – pre mierne pokročilých. Ak chcete vyjsť hore, musíte prejsť najprv prízemím. Až potom po poschodiach vystúpate hore. Ste si istý, že ste si nezabudli kľúče už na prízemí ?

Na našom kurze prejdeme od základov programovania aplikácií v Androide a skončíme pri pokročilých technikách, GPS, programovaní senzorov a zasielaní notifikácíí.

Ďalšou výhodou je  intenzívna výuka. Budete makať každý deň alebo večer, no výsledkom bude funkčná aplikácia. Tému si zvolíte sami.

Nestačí?

Ponúkame Vám možnosť zopakovať si kurz. Garantujeme  skupinu podobne zmýšľajúcich ľudí a možno si nájdete parťáka do podnikania.

Autorom článku je naša šikovná účastníčka kurzu Zuzka – kurz Copywriting I. a II. praktické cvičenia


Aktuálna akcia na IT kurzy a počítačové a marketingové kurzy v Bratislave