Firemné kurzy a školenia u vás vo vašej firme

Kurzy PowerPointu a prezentovania v novom šate!

kategória: novinka pridané: 25. apríla 2019

Už dlhšie sme uvažovali, ako a kam napasovať tých veľa úžasných možností, ktoré MS PowerPoint ponúka. O to skôr, že išlo o veľa veľmi efektných prvkov. Nechceli sme ich prezentovať len z „rýchlika“ ale komplexne, aby ich naši účastníci školení vedeli plnohodnotne používať.
Vytvorili sme preto úplne nové školenie! Pre poriadok sme ho nazvali PowerPoint II a už existujúce školenie s číslom II sme rozšírili a prečíslovali na PowerPoint III. Samozrejme drobnými úpravami prešlo aj školenie PowerPoint I, ale vzhľadom k tomu, že je veľmi obľúbené sme do osnov nechceli až tak zasahovať.
V novom školení PowerPoint II nájdete moderné využitie prechodov, efektné animácie, audio – video a veľa iného. Zároveň sme vytvorili balík PowerPoint I + II + III, pre dokonalé zvládnutie programu. Väčšinou potrebujeme naše PowerPointové prezentácie aj odprezentovať, teda postaviť sa pred publikum a rozprávať. Naši skúsení lektori vás prevedú aj zákutiami verejných vystúpení a to skôr z praktického hľadiska. Záujemca si preto môže vybrať aj rozšírený balík v ktorom sa nachádza aj školenie Prezentačné zručnosti.

„Vieme, že ste boli spokojní, o čom svedčia aj Vaše pozitívne hodnotenia, ale verte, že budete ešte spokojnejší“.

pt

Autormi nových kurzov sú naši špičkoví lektori Ing. Patrik Toman a Mgr. art., Mgr. Ladislav Šipeky, PhD. Zmeny teda vychádzali z ich skúseností, ktoré zbierali počas dlhej doby. Okrem zmien v učebných osnovách sa pustili aj do kompletnej rekonštrukcie príručiek a materiálov. Aktualizovali sme a rozšírili príručky na verziu 2019! Veľmi sa tešíme na vaše názory a hodnotenia.

ls

Pre zhrnutie si uveďme ešte raz všetky upravené školenia z balíka „Microsoft PowerPoint profesionál a prezentačné zručnosti dokonalá prezentácia a prezentátor od A po Z“:

(pre detail kurzu a termíny- kliknite na jeho názov)

Tešíme sa na vás!


Aktuálna akcia na IT kurzy a počítačové a marketingové kurzy v Bratislave