Pozvánka na čertovsky dobrý program – 6.12.2022

Presne na Mikuláša, teda 6.12.2022, sa v našej pobočke v Bratislave bude konať už tradične naša Mikulášska akcia. Prijmite po dvojročnej prestávke naše pozvanie a zastavte sa u nás na kus reči. Aj tento rok sme si pripravili pre vás a vaše ratolesti bohatý program, sladkosti a predvianočné občerstvenie. Každoročne sa tu stretávajú v tomto termíne spoločne naši lektori a zamestnanci, ich deti, naši zákazníci a vy – priatelia vzdelávania a kurzov a panuje tu dobrá a uvoľnená atmosféra.

Aj tento rok sme miesto živého Mikuláša (nemal voľný termín) zohnali prekvapenie v podobe profesionálneho karikaturistu, ktorý sa bude venovať účastníkom akcie a keď máte zmysel pre zábavu tak ako my, môžete sa nechať (samozrejme zadarmo) zvečniť. 

6 dôvodov prečo prísť

My v IT LEARNING milujeme vzdelávanie a dobré tradície. Chceme sa vám takýmto príjemným stretnutím poďakovať za skvelý rok plný nových vedomostí. Preto sa na vás tešíme v našich priestoroch v Bratislave. Áno – presne tam, kde ste boli alebo možno raz pôjdete na kurz. Pozrite si, čo sme si pre vás pripravili.

6.12.2022 od 16:30 do 20:00 hod.

Úhrada a predaj čertovských kurzov

Ako každý rok, tak aj tento rok budeme mať v ponuke čertovské poukazy na naše kurzy – 50% čertovské zľavy. Tento deň si môžete urobiť čertovskú objednávku alebo si ju môžete prísť ku nám za sprievodu programu uhradiť, osobne si vyzdvihnúť darčeky a poukaz, porozprávať sa s lektormi o vhodnom výbere alebo si pozrieť naše učebne.

Bohaté občerstvenie

Čo by to bolo za predvianočný večierok bez poriadnych chlebíčkov a kapustnice. O luxusné občerstvenie a malý gastronomický zázrak pre vás sa aj tento rok postará rakúska pekáreň ANKER. Nebude chýbať ani nealko, či dobré vínko.

Zdobenie vianočného stromčeka

Tradične už niekoľko rokov chceme priniesť atmosféru Vianoc aj do našich priestorov. Od 5.12. stojí u nás vždy živý ozdobený stromček, ktorý nám pripomína čaro Vianoc až do nového roka. Stromček budeme spoločne stavať a zdobiť. Veľmi sa na to tešíme. V januári pozametáme popadané ihličie a letí z balkóna. Nie, samozrejme posledná veta okrem toho ihličia bol vtip. Stromček odnesieme do ZOO v Bratislave, ako stravu pre zvieratká.

Karikatúra miesto Mikuláša

Mikuláš nemal voľný termín a vôbec… tento pán je už dosť veľké klišé a tak sme sa tento rok rozhodli, že program trošku spestríme. Pozvali sme profesionálneho karikaturistu, ktorému trvá pár minút a ste zvečnení v skvelej podobe na papieri. Bude sa nám všetkým venovať a kto sa dokáže 4 minútky nehýbať, môže sa nechať nakresliť. Karikaturista bude s nami celú dobu a môžete teda využiť bezplatne jeho služby. No čo poviete, lepšie než Mikuláš, že  🙂 ?

Rozdávanie čertovských tričiek a sladkých darčekov

Každoročná tradícia sú pre nás aj čertovské tričká. Tento rok sa zmenil dizajn a sú k dispozícii 2 farebné varianty. Pre každého, kto má čertovskú objednávku (objednaný alebo zaplatený poukaz) sú pripravené skvelé malé darčeky vo forme čertovských tričiek, ktoré sa budú rozdávať do posledného kusu. Pre deti sú pripravené čokolády a sladkosti. Štýlové čertovské tričká sú pripravené aj pre hostí (*pre minulých zákazníkov) – takže aj keď si v ten večer nekúpite žiadny kurz či neobjednáte čertovskú ponuku, stačí si vybrať a vypýtať 🙂

Konzultácie a poradenstvo od odborníkov 

Množstvo našich lektorov bude aj tento rok pripravených na zodpovedanie vašich otázok nie len ku kurzom. Je to skvelé, že ich spoznáte a môžete sa v neformálnej atmosfére dozvedieť nové možnosti a porozprávať sa o čomkoľvek. Už teraz sa na vás tešíme a chceme, aby ste videli, že aj oni sú len ľudia, ale s obrovským nasadením a chuťou učiť a vzdelávať. Budeme vám teda na pozadí vianočnej atmosféry a obohraných pesničkách plne k dispozícii na konzultácie a rozhovory na témy, ktoré učíme. Predpokladáme účasť aspoň 20 lektorov.

Čertovské tričká pre každého zákazníka – budúceho aj minulého

Kde sa to bude konať

Miesto konania:

IT LEARNING SLOVAKIA, s.r.o.
Kominárska 2, 4 (za Račianskym mýtom)
831 04 Bratislava

Čas a dátum:
6.12.2022 od 16:30 do 20:00 hod.

Pre koho je večierok určený:
Predovšetkým pre našich zákazníkov, pre budúcich zákazníkov, majiteľov čertovských poukazov, ale vítaní sú vlastne všetci fanúšikovia kvalitného vzdelávania.

Tešíme sa na vás


Aktuálna akcia na IT kurzy a počítačové a marketingové kurzy v Bratislave