Firemné kurzy a školenia u vás vo vašej firme

Aktuálna informácia od UPSVaR pre nezamestnaných

kategória: novinka pridané: 10. januára 2022

Ak ste nezamestnaný a evidovaný na Úrade práce kdekoľvek v SR máme pre vás skvelú správu.  Program Kompas+ (bezplatné IT kurzy s certifikátom pre nezamestnaných) je opäť od 10.01.2022 spustený. Podľa našich informácií všetky Úrady práce opätovne schvaľujú nové žiadosti na rekvalifikačné kurzy. Bratislavský samosprávny kraj schvaľuje nové žiadosti do vyčerpania finančných prostriedkov, preto sa s podaním žiadosti poponáhľajte.


  • Pre evidovaných na úrade práce v Bratislavskom kraji je konečne možná aj bežná prezenčná forma kurzov v našich učebniach, alebo absolvovanie živou online formou – môžete si vybrať.
  • Pre evidovaných na úrade práce mimo Bratislavského kraja je povolená forma iba ONLINE – dištančné vzdelávanie.

Nečakajte a neváhajte, máte jedinečnú príležitosť získať, či doplniť si vzdelanie, rekvalifikovať sa alebo sa u nás učiť iba zo záujmu, pretože máte na to čas, priestor a je tu táto možnosť.

Zavolajte nám a informujte sa o vašich možnostiach kedykoľvek od 9:00 do 16:30 hod. na telefónnom čísle 02/49 20 30 80 alebo nám napíšte na info@itlearning.sk, prípadne nám napíšte vpravo dolu cez kontaktný a chatovací formulár.


Aktuálna akcia na IT kurzy a počítačové a marketingové kurzy v Bratislave