Online kurz Programovanie v Java, C++, C#

Programovanie v jazykoch Java, C++, C#

Individuálny online kurz a konzultácie z vášho pohodlia

Témy a oblasti online kurzu a konzultácií:
programovanie pre začiatočníkov i mierne pokročilých programátorov, základy i pokročilé možnosti jazykov Java, C++, C#

Prečo sa oplatí vedieť programovať?

Naučiť sa programovací jazyk nie je tak ťažké ako si mnohí myslia. Či už je to Java, C++ alebo C#. Dajú sa využiť na tvorbu webstránok, aplikácií pre počítače, mobilné telefóny, ale aj na naprogramovanie činnosti zariadení. Táto kategória obsahuje kurzy jazykov Java, C++, C#.

Chcete vedieť vytvárať aplikácie pre stolové počítače? Web stránky? Mobilné aplikácie pre telefóny a tablety? Alebo ovládače pre správnu činnosť elektroniky a strojov? Napríklad Java je skvelou voľbou, čo dokazuje jej nasadenie prakticky vo všetkých oblastiach života.

Tieto jazyky môžete využiť i pri tvorbe aplikácii podľa svojej predstavy. Keďže pred pár rokmi začala štvrtá priemyselná revolúcia projektom Industry 4.0, ktorá v priebehu pár rokov zmení svet, dopyt po programátoroch rastie.

Hovorí sa – čím viac jazykov vieš, tým viackrát si človekom. Platí to aj pre programovacie jazyky. Vedieť programovať znamená rozumieť viac svetu okolo, vedieť sa uplatniť v súčasnosti i blízkej budúcnosti.

Pozrite sa ako to funguje, ako sa môžete učiť

Aktuálne individuálne online kurzy neplánujeme realizovať, vyberte si skupinový kurz – prezenčný v Bratislave, alebo živou online formou. Pozrieť ponuku kurzov

Aktuálna akcia na IT kurzy a počítačové a marketingové kurzy v Bratislave