Vaše skvelé leto 2022 u nás

leto-logo-22

Náš program na leto 2022.

Program pre malých aj pre veľkých, pre tých, čo sa chcú učiť, ale aj pre tých, čo sa chcú zabávať a súťažiť.

Prehľad a ponuka nie len vzdelávacích aktivít od 01.07. do 31.09.2022.

Letné kurzy a vzdelávanie

Učíme a realizujeme kurzy celé leto bez prestávky a bez prázdnin. Nepremeškajte našu fantastickú letnú vzdelávaciu ponuku a ušetrite tak na vzdelávaní – čaká na vás množstvo letných lastminute kurzov za skvelé ceny. Naše kurzy môžete absolvovať denne, večerne alebo cez víkend – online alebo prezenčnou formou v Bratislave. Naučte sa u nás niečo nové, prípadne si doplňte vedomosti a voľný čas na vzdelávanie. Zažite leto plné vedomostí a nových zručností u nás.

Firemné kurzy a vzdelávanie

Využite leto na vzdelávanie kolegov, či zamestnancov.  Vedeli ste, že našou hlavnou špecializáciou sú uzatvorené kurzy a školenia? Sme schopní realizovať v jeden deň až 15 rôznych kurzov, školení a tréningov kdekoľvek na Slovensku. Neobmedzujte sa a zverte vzdelávanie vašich kolegov, či zamestnancov do našich rúk. Na tej najvyššej úrovni zvládneme od plánovania, cez testovanie znalostí, po logistiku, techniku, dopravu a až po samotné vzdelávanie všetko.

Denne letné tábory

S vedomosťami nezabúdame ani na tých mladších. Možno viete, možno nie, bežne robíme počítačové kurzy pre dospelákov od výmyslu sveta. Robíme ich už viac ako 10 rokov a dnes je ich už viac než tristo. Počas leta sa každoročne na tej najvyššej úrovni venujeme profesionálne aj deťom. Máme posledné voľné miesta – ponáhľajte sa.

Letná foto súťaž

Zoberte tento rok svoj certifikát, ktorý ste u nás získali so sebou na dovolenku, či kamkoľvek na výlet, do záhrady, na chatu, na párty, k vode, na čln, do Tatier, či na Rysy alebo len tak na prechádzku, či na túru do lesa, do ZOO alebo na hrad, na balón, do lietadla, do parku, či na pieskovisko – proste kamkoľvek, kde sa cítite dobre a pošlite nám fotku, na ktorej s vami certifikát relaxuje a hrajte o fantastické ceny!

 

Dávajte si hlavne na seba pozor a posielajte nám svoje fotky do súťaže a majte pekné leto.


Aktuálna akcia na IT kurzy a počítačové a marketingové kurzy v Bratislave