U nás rúško pri kurzoch nepotrebujete

Od apríla 2020 môžete väčšinu našich kurzov absolvovať v našej virtuálnej učebni a nemusíte tak nikam chodiť. A keďže nemusíte nikam chodiť, nebudete potrebovať rúško. Vyberte si akékoľvek školenie, či kurz z našej ponuky a pokiaľ má otvorený termín, môžete sa prihlásiť. Využite naše uvádzacie zľavy počas apríla a mája vo výške 20% na väčšinu otvorených termínov. Ponuka platí do vypredania voľných miest a to je 5-6 účastníkov. Pokiaľ vami vybraný kurz termín nemá alebo vám termín nevyhovuje, kontaktujte nás, pokúsime sa otvoriť termín iba pre vás alebo otvoríme skupinový otvorený termín aj pre verejnosť.

Pozrite si video ako teraz školíme a ako fungujú online kurzy

Čo sú to skupinové živé online kurzy?

Tieto kurzy sa budú prednášať v našej virtuálnej učebni ako online živý skupinový kurz. Pre absolvovanie kurzu nebudete potrebovať nikam fyzicky chodiť – budete potrebovať stoličku, internetové pripojenie a minimálne mikrofón, ideálna je aj kamera, aby vás lektor videl – nie je to ale podmienka. Každopádne vy uvidíte lektora, jeho prezentáciu a lektor uvidí vašu prácu a pracovnú plochu, aby vás mohol viesť a usmerňovať pri praktických zadaniach a príkladoch. viac o online kurzoch nájdete tu

Prečo sa vzdelávať u nás?

Online kurzy sú v našej ponuke síce ako novinka, ale toto riešenie a platformu, na ktorej školíme sme testovali dlhé týždne. Nechceme si spraviť hanbu a pokaziť meno, môžete si byť istý kvalitou a výborným kurzom – presne tak isto, ako pri našich bežných kurzoch. Keď sa vám online živý kurz a výuka nebude páčiť, vrátime vám peniaze v rámci garancie spokojnosti. Aj pri živých online kurzoch vám ponúkame tie výhody, na ktoré ste u nás dlhé roky zvyknutí:

ponuka bola vypredaná … poobzerajte sa u nás po niečom aktuálnom 🙂

 


Aktuálna akcia na IT kurzy a počítačové a marketingové kurzy v Bratislave